Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Lexmark opgelost  (gelezen 441 keer)

Offline diplomsommelier

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Lexmark opgelost
« Gepost op: 2011/10/07, 10:25:19 »
Hallo Ubunters,

Zoals jullie gelezen hebben is mijn probleem wachtwoord opgelost.
Ik kan jullie aanbevelen:

MultiPinter Lexmark Pro200C505  64 bit  (99,00 Euro) welke zich moeiteloos laat installeren
via WLan direkt de Scanner  en Printer ontdekt .
Als alternatief voor bevoorbeeld de Canon printers welke zich met veel moeite als
64 bit laten instaleren.
Wellicht hebben julllie hier iets aan.

Diplomsommelier

 
Hallo Ubunters,
Probleem met wachwoord opgelost door gebruik van:
Alt-F2 gk sudo nautilus.
daardoor kon ik de printer drivers installeren en werkt  de Lexmark via W-Lan

bedankt nogmaals

diplomsommelier


« Laatst bewerkt op: 2011/10/08, 11:15:18 door diplomsommelier »

Offline ThomasN

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Lexmark
« Reactie #1 Gepost op: 2011/10/07, 10:27:53 »
Heb je hem rechtstreeks op je computer aangesloten, of via je netwerk?

Offline diplomsommelier

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Lexmark
« Reactie #2 Gepost op: 2011/10/07, 11:03:15 »
rechtstreeks via Wlan

diplomsommelier

Offline Bloom

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: Lexmark
« Reactie #3 Gepost op: 2011/10/07, 11:19:05 »
vraagt het systeem om de aministrator stamrechten te openen en wachtwoord.
Als ik mijn enig bekende wachtwoord ingeef zegt hij verkeerd vul het opnieuw in.
Dit lijkt me de kern van het probleem. Printers toevoegen is een beheerdertaak en dus vraagt hij om een beheerwachtwoord. Bij Ubuntu is de eerst aangemaakte gebruiker standaard ook systeembeheerder en moet je dus maar gewoon je eigen wachtwoord opgeven als hij om een beheerwachtwoord vraagt. Let wel: dat wachtwoord moet exact gespeld worden, dus met onderscheid voor hoofd- en kleine letters, anders wordt het niet herkend.

Offline diplomsommelier

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Lexmark
« Reactie #4 Gepost op: 2011/10/07, 12:29:02 »
Bij de aanmelding zegt hij default geblokkeerd geen een wachwoord in
om de sleutelbond te openen.
geef ik het wachtwoord in en Ubuntu is daar.
geliujke wachtwoord voor admoinistrator en dan toch verkeerd.
wachtwoord als administrator veranderd opnieuw opgestart
weer verkeerd wachtwoord
Ja dat alles heb ik gedaan toch zegt hij verkeerd wachtwoord.
Bij groepen heb ik ingevuld dat ik de administrator ben  alles mag
veranderen en alles mag installeren.
Waar zit het dan in??????

diplomsommelier