Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Internet verbinding via een andere PC; Is dit mogelijk?  (gelezen 792 keer)

Offline bartveurink

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Internet verbinding via een andere PC; Is dit mogelijk?
« Gepost op: 2016/09/22, 19:44:39 »
Ik heb hier 2 computers staan die met elkaar zijn verbonden via een router. Deze router heeft geen internet verbinding. Computer A heeft verbinding naar buiten via USB Dongle. Als computer A de verbinding naar de router niet verbreekt, wil de browser geen websites laden. Kan er een verbinding tot stand komen als ook de router is verbonden? Met het doel om ook internet te delen.
Computer B heeft alleen verbinding naar de router. Kan computer B verbinding krijgen tot het internet via computer A dmv de router? Op dit moment is er een gedeelde directory via Samba File Server.

Offline partyrabbit

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Internet verbinding via een andere PC; Is dit mogelijk?
« Reactie #1 Gepost op: 2016/09/22, 23:14:39 »
Deze router heeft geen internet verbinding.

Waarom niet?
Verbinding via een andere pc is mogelijk maar erg omslachtig. Waarom niet een andere router die wel internet heeft? Gebruikt koop je vaak voor niet veel.
- I ♥ Linux -