Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: mysql hulp, tip  (gelezen 72 keer)

Offline izzi

  • Lid
mysql hulp, tip
« Gepost op: 2016/08/15, 10:07:54 »
Ik heb mysql redelijk geconfigureerd alleen krijg ik deze regels via phpmyadmin en server status te zien waarvan ik niet weet hoe dit op te lossen.

Handler_read_rndDocumentatie   29,4 M   Het aantal leesopdrachten voor een rij op een vaste positie. Dit is hoog wanneer er veel gebruik wordt gemaakt van queries waarbij het resultaat gesorteerd moet worden. U gebruikt mogelijk veel queries waarvoor MySQL een gehele tabel moet scannen of er worden joins toegepast die niet goed gebruikmaken van sleutels.
Handler_read_rnd_nextDocumentatie   992,6 M   Het aantal leesopdrachten voor de volgende rij uit het data bestand. Dit is hoog wanneer er voor gebruik wordt gemaakt van table scans. Over het algemeen betekend dit dat de gebruikte tabellen niet optimaal van indexen zijn voorzien of dat de toegepaste queries hier niet optimaal gebruik van maken.

Iemand idee, wat toe te voegen aan my.cf of aan te passen.

« Laatst bewerkt op: 2016/08/15, 10:10:17 door izzi »