Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Bugje in 16.04 1 LTS?  (gelezen 138 keer)

Offline JAM

  • Lid
Bugje in 16.04 1 LTS?
« Gepost op: 2016/07/30, 16:36:33 »
Ubuntu 16.04.1 LTS werkt perfect en is supersnel.
Rechtsboven is normaliter een icoon te zien van de verbindingen.
Als je erop klikt zie je de soort verbindingen en kun je die selecteren.
So far, so good.
Als mijn pc nu een tijdje op ""Pauzestand"" staat en weer activeer v.v. dan verdwijnt dit (zend)-symbool en zie ik alleen 1-op en 1-neer pijl.
Vervolgens kan ik niet meer kiezen.
(Dit lijkt zinloos, maar soms moet ik kiezen tussen 2 Mb/s of 28 Mb/s, dus heb ik het echt nodig)
Is dit te herstellen a.u.b.??

Offline jan11000

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Bugje in 16.04 1 LTS?
« Reactie #1 Gepost op: 2016/07/30, 19:49:51 »
Dat komt door de pauzestand denk ik,
Je kunt proberen,
ctrll-alt-f1 indrukken,
dan ctrl-alt-f7 indrukken, nu ga je weer terug naar je grafische scherm,
misschien dat het nu weer goed staat.
Als dit niet helpt dan zorg dat je niet in de pauzestand terecht komt.

Wat bedoel je met 2Mb en 28 Mb kiezen?

Dit zou je ook nog kunnen proberen,
Met google zoeken,
reset unity ubuntu
« Laatst bewerkt op: 2016/07/30, 19:53:44 door jan11000 »

Offline RikRik

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Bugje in 16.04 1 LTS?
« Reactie #2 Gepost op: 2016/07/30, 19:51:47 »
Is volgens mij een bug, specifiek voor Ubuntu 16.04, het euvel is ook op mijn pc aanwezig  :|

Offline JAM

  • Lid
Re: Bugje in 16.04 1 LTS?
« Reactie #3 Gepost op: 2016/07/30, 22:08:45 »
Jan 11000,

Ik zet de pc graag in pauzestand, omdat ik dan niet meer hoef op te starten. Duurt best wel lang dat opstarten, vind ik.
Heb een Core i5etc, maar het duurt toch wel 2 minuten. Vind ik het enige nadeel van 16.04.1 LTS...

Offline JAM

  • Lid
Re: Bugje in 16.04 1 LTS?
« Reactie #4 Gepost op: 2016/07/30, 22:10:01 »
Begrepen Rik, wachten op een oplossing..