Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Programma Bestanden in Xubuntu 16.04LTS  (gelezen 79 keer)

Offline hansPiso

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Programma Bestanden in Xubuntu 16.04LTS
« Gepost op: 2016/07/28, 12:29:46 »
Xubuntu 16.04LTS.
Wanneer ik naar hulpmiddelen > bestanden ga dan veranderd mijn achtergrond in een standaard afbeelding ( blauw met een aantal vage strepen) en zijn de snelkoppelingen op het bureaublad tot drie gereduceerd. Sluiten van het programma help niet en kan alleen met Ctrl+Alt+Backspace in een inlogmenu terugkomen om het originele bureaublad weer te herstellen. Van gebruiker wisselen helpt ook niet. Verder diverse programma's opgestart en geen enkel vertoont dit verschijnsel.

Enig Idee?
Zelfbouw desktop: Behuizing CoolerMaster 130, MoBo MSI B85I, CPU: G3258, Vloeistof koeler Seidon 120V, Graf. kaart: GeForce GT610, 16GB Ram, SSD 250GB, HDD 3TB. OS: Ubuntu 17.10
Laptop Ubuntu 17.10 Artful Aardvark