Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Beryl verstoort video's en screensavers  (gelezen 386 keer)

Offline Knight_of_Cydonia

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Beryl verstoort video's en screensavers
« Gepost op: 2007/04/23, 12:44:23 »
Ok, ik gebruik nu al een paar maanden ubuntu en ben redelijk tevreden, het heeft me wel een tijd geduurd om fatsoenlijke drivers voor mijn ATI mobility radeon X700 te vinden en laat staan aan de praat te krijgen, en sinds dit weekend kan ik eindelijk beryl draaien, en ik moet zeggen ik ben onder de indruk ware het niet dat video's niet meer werken, geluid is prima, maar je krijgt slechts enkele frames meer te zien van de video, ook 3D screensavers doen het nog altijd met happeringen.
Ligt dit aan mijn Beryl settings of zou het nog steeds aan mijn video kaart drivers kunnen liggen? In het eerste geval welke settings zou ik moeten wijzigen/deactiveren, en in het laatste: help? :D

alfadude

  • Gast
Beryl verstoort video's en screensavers
« Reactie #1 Gepost op: 2007/04/23, 15:45:04 »
Bij mij heeft dit geholpen.

To have an optimised video playing on xorg-aiglx :

-> if you have totem-gstreamer :
launch gstreamer-properties and select on default video playback “XWindow (NoXv)