Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: vmware failed to load /etc/vmware/hostd/proxy.xml  (gelezen 1502 keer)

Offline hansPiso

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
vmware failed to load /etc/vmware/hostd/proxy.xml
« Gepost op: 2016/02/25, 15:53:12 »
Tijdens het installeren van wmplayer liep ik tegen de volgende foutmelding op:
~$ vmplayer
I/O warning : failed to load external entity "/etc/vmware/hostd/proxy.xml"

Gezocht op het internet en het volgende gevonden : http://superuser.com/questions/589501/vmware-player-does-not-start-not-implemented
Daarin is sprake van een "dev-libs/icu" die bij een update van versie is veranderd en nadien tegen dezelfde foutmelding aanliep.

Mijn vraag is waar kan ik een lijst van updates zien en hoe kan een update terug zetten naar een vorige versie ?
Zelfbouw desktop: Behuizing CoolerMaster 130, MoBo MSI B85I, CPU: G3258, Vloeistof koeler Seidon 120V, Graf. kaart: GeForce GT610, 16GB Ram, SSD 250GB, HDD 3TB. OS: Ubuntu 17.10
Laptop Ubuntu 17.10 Artful Aardvark

Offline ajjp

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: vmware failed to load /etc/vmware/hostd/proxy.xml
« Reactie #1 Gepost op: 2016/02/25, 16:43:00 »
Citaat
... waar kan ik een lijst van updates zien ...?
Op datum, in Synaptic>Bestand>Geschiedenis

Offline hansPiso

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: vmware failed to load /etc/vmware/hostd/proxy.xml
« Reactie #2 Gepost op: 2016/02/26, 16:04:45 »
Het probleem is opgelost. In plaats van een *.VDH file te importeren van het bestaande windows systeem in wmplayer, heb ik een nieuwe installatie van windows gebruikt. Werkt als een trein.
Waar ik kan aangeven dat het probleem opgelost is, kan ik niet ontdekken.
Zelfbouw desktop: Behuizing CoolerMaster 130, MoBo MSI B85I, CPU: G3258, Vloeistof koeler Seidon 120V, Graf. kaart: GeForce GT610, 16GB Ram, SSD 250GB, HDD 3TB. OS: Ubuntu 17.10
Laptop Ubuntu 17.10 Artful Aardvark