Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: software installatie  (gelezen 84 keer)

Offline miel

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
software installatie
« Gepost op: 2016/02/02, 18:08:54 »
Ik had beloofd te laten weten hoe ik het probleem van te lage resolutie opgelost heb.
Welnu, een paar maal heb ik mijn twijfel geuit over de oplossisng van het probleem, "lage resolutie op beeldscherm" na installatie van OS Ubuntu 14.04.3.
Alle mogelijke oplossingen uitgeprobeerd echter zonder resultaat. Zulke dingen houden mij wakker, en overdag in gedachten. De beste oplossing is de meest eenvoudige, ga niet zoeken bij het programma, daarmee  kan eigenlijjk niet zo veel loos zijn. Terug naar de bron van alle problemen, human error.
Wat heb ik geinstalleerd en hoe?
Het probleem ontstond doordat ik van de Ubuntu versie op mijn vorige PC een Acer m3710 een zg. opstart USB stick heb gemaakt.
Die Ubuntu versie heb ik geinstalleerd op de Realpc Olymus6. FOUT, ik had natuurlijjk een Nieuwe DVD moeten branden van het gedownpoade OS Ubuntu 14.04. (of een andere versie)
Toen ik dat beseft en mij twee maal voor mijn kop had geslagen Heb ik die weg gevolgt en een kersverse Ubuntu 14.04 op de nieuwe PC geinstalleerd.
Alle problemen die ik eerder ontmoette zijn nu de wereld uit.
Alle dank voor goede adviezen van behulpzame leden en een groet van Miel