Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: vraagje over LibreOffice-writer  (gelezen 119 keer)

vraagje over LibreOffice-writer
« Gepost op: 2015/11/03, 13:37:32 »
IK heb al diverse keren het probleempje gehad dat ik een brief gemaakt had met LibreOffice-writer, die ik dan gesaved had, daarna een dag later weer geopend en dan moeten ze hersteld worden. Gelukkig gaat dat altijd goed maar kan het ook fout gaan. Doe ik iets niet goed, misschien?

mvg
Rob

Offline vanadium

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: vraagje over LibreOffice-writer
« Reactie #1 Gepost op: 2015/11/03, 14:16:07 »
Je bent eenvoudig slachtoffer van het overijverige herstelgedrag van LibreOffice. Van zodra je libreoffice niet zelf verlaat, maar door bijvoorbeeld het systeem uit te schakelen, vindt LO dat het "brusk" afgesloten is geweest, en biedt het telkens aan de vorige toestand te herstellen, zelfs al werden alle documenten wel degelijk bewaard. Vind ik vervelend, maar het is zo. Heeft verder geen enkel gevolg voor je brief: je zou het herstel kunnen weigeren, en daarna de brief normaal kunnen openen.