Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Fifa (of vergelijkbaar) voor Linux?  (gelezen 768 keer)

DFreeze

  • Gast
Fifa (of vergelijkbaar) voor Linux?
« Gepost op: 2007/04/11, 15:11:30 »
Mijn broertje heeft zijn oude PII vervangen door een betere computer, alleen maar voor het spelen van Fifa (en andere sport spelletjes). Sommige spelletjes doen het goed onder Wine, maar zijn er ook native Linux sportspellen? Dingen die hem zouden doen overwegen om ook op Linux over te gaan? Hij is geheel ongevoelig voor OS'en, als zijn applicaties het maar doen: Word (of OO.o), internet en spelletjes. Ik ben wél OS gevoelig, al was het alleen maar omdat dat m'n avonden computers-van-vrienden-opschonen drastisch zou verminderen...

enanoe

  • Gast
Fifa (of vergelijkbaar) voor Linux?
« Reactie #1 Gepost op: 2007/04/11, 19:27:07 »
Ik ken geen sportspellen voor linux, alleen foobillard, een biljartspel. Maar ik weet niet of je broertje daarop te wachten zit ;)

daktarie

  • Gast
Fifa (of vergelijkbaar) voor Linux?
« Reactie #2 Gepost op: 2007/04/12, 01:35:21 »
niet echt veel op sport gebied :(

kijk hier maar eens rond.

http://liflg.org/?catid=1