Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: laptop met 14.04 loopt vast  (gelezen 90 keer)

Offline SanneTijger

  • Lid
    • Praktijk Respectvol Opvoeden
  • Steunpunt: Nee
laptop met 14.04 loopt vast
« Gepost op: 2015/09/05, 11:32:59 »
Goedemorgen,
Sinds ongeveer een weekje loopt mijn (andere) laptop met Ubuntu 14.04 geregeld vast. De muis staat stil, geen reactie op toetsenbord. Enige wat ik kan doen ik laptop uitzetten met de knop. Ik heb nog niet kunnen ontdekken dat het met een bepaald programma te maken heeft. Het varieert ook na hoe veel tijd dit gebeurt, hij liep ook een keer vast voor ik kon inloggen.
Wat is handig om te doen? Ik wil wel via google kijken of dit probleem vaker voorkomt en of er oplossingen zijn maar weet niet zo goed welke woorden dan handig zijn om te gebruiken.
Ik ga nog proberen of het probleem niet voorkomt als ik weer met de kabel op internet ga (ook sinds ongeveer een week zit ik op wifi ipv met de kabel). Ik heb een Asus K27F
Als u reageert wilt u dan graag concreet vertellen wat ik moet doen? Ik ben niet dom maar weet veel dingen (zoals commando's) niet ;)