Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: libudev meldingen bij opstarten  (gelezen 88 keer)

Offline Ton59

  • Lid
libudev meldingen bij opstarten
« Gepost op: 2015/06/22, 21:08:53 »
Hoi,

Blijkbaar is er iets verandert in mijn systeem, maar bij opstarten krijg ik honderden regels met "libudev: udev device new_from_syspath"
Waarin blijkbaar aangegeven wordt dat verschillende devices al dan niet gevonden worden en in een Db opgenomen worden. Het systeem start overigens uiteindelijk gewoon op.
Begrijpen doe ik het niet echt, dat wil ik ook eigenlijk niet, ik wil gewoon een fris startend Ububtu systeem zoals ik dat al lange tijd gewend ben.

Wie kan me helpen om deze meldingen kwijt te raken?

Offline EZ-man

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: libudev meldingen bij opstarten
« Reactie #1 Gepost op: 2015/06/22, 22:08:18 »
Hoi Ton,

Als je de foutmelding neemt "libudev: udev device new_from_syspath"
en deze invult in de Ubuntu Wiki, dan krijg je een duidelijke verwijzing : 

https://help.ubuntu.com/search.html?cof=FORID%3A9&cx=003883529982892832976%3Ae2vwumte3fq&ie=UTF-8&q=libudev%3A+udev+device+new+from+syspath