Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geen geluid  (gelezen 674 keer)

Offline vliegje20

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid
« Gepost op: 2007/03/31, 20:04:17 »
Ik heb deze link gevolgd:
https://wiki.ubuntu.com/NlFaq#head-cc5c60f5a2b404dd53dc8cb5e71415de141d8d09 Maar ik heb geen geluid. Overal stond het op NVidaia Nforce 2 maar die is uitgeschakeld in de bios het moet zijn de: SBLive 5.1 Maar nu heb ik daar alles opgezet en nog geen geluid :( Wie kan me hiermee helpen?

Offline vliegje20

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid
« Reactie #1 Gepost op: 2007/03/31, 20:06:48 »
Sorry ik kan m niet verwijderen maar t werkt al. Ik wou me afmelden en ineens geluid toenw eer aangemeld en nu doet ie t helemaal. Ksnap er niks van maarja. Sorry voor de onnodige post :$

Offline eendje

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid
« Reactie #2 Gepost op: 2007/03/31, 20:08:07 »
Geef nie... Als het maar werkt :)
Een dag niets geleerd is een dag niet geleefd!
Ik blog dus ik besta!
__________________________________________________________
Een vraag? Heb je al eens gekeken op: http://wiki.ubuntu-nl.org/FAQ?

Offline Johan van Dijk

  • Administrator
    • johanvandijk
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid
« Reactie #3 Gepost op: 2007/03/31, 20:09:35 »
Dubbelklik op het volume-icoontje in je paneel.



Kan jij misschien ook een andere geluidskaart kiezen zoals te zien is op het plaatje?

Offline Johan van Dijk

  • Administrator
    • johanvandijk
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid
« Reactie #4 Gepost op: 2007/03/31, 20:10:57 »
Het werkt al, da's mooi :D
Ben ik weer te laat...