Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geluid tijdens scrollen met muis op deze forum.  (gelezen 732 keer)

Offline jan11000

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geluid tijdens scrollen met muis op deze forum.
« Gepost op: 2015/04/01, 11:06:15 »
Tijdens scrollen met de muis, heb ik nu opeens steeds een geluid.
Als ik met de balk beweeg niet.
Tijdens plaatsen van onderwerp wordt er ook een geluid gemaakt.
Op andere websites, of andere forums heb ik dit niet.
Met chromium ook.
Met chromew ook.
Wie kan helpen.

In virtualbox heb ik dit ook.
Xubuntu 14.04 gebruik ik(in virtualbox ook, en in virtualbox had ik die nog niet geupdate).
Het geluid is nu pas begonnen, was eerst niet.
Dus gisteren of vandaag is het begonnen.

Een andere pc heeft dit niet.

Met toetsenbord scrollen(met pijl toetsen) dan heb ik ook geluid.
« Laatst bewerkt op: 2015/04/01, 11:53:52 door jan11000 »

Offline PKing

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: Geluid tijdens scrollen met muis op deze forum.
« Reactie #1 Gepost op: 2015/04/01, 11:06:57 »
Is datumgerelateerd.....
Hoofdmachine AMD t1055 6core 8gb mem 1333DDR3 Xubuntu 14.04 64bit/HP SFF desktop Xubuntu 14.04 32bit/HP Pavilion 2 core 2GB Xubuntu 16.04

Offline Allard

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Geluid tijdens scrollen met muis op deze forum.
« Reactie #2 Gepost op: 2015/04/01, 19:11:49 »
1 April, ik ben er in getrapt. :P

Offline jan11000

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Geluid tijdens scrollen met muis op deze forum.
« Reactie #3 Gepost op: 2015/04/01, 22:31:45 »
Leuk dat ik nu weet dat het 1 april is(en zelf heb ik hier niet op gelet), maar ik had echt geluid tijdens scrollen.
Nu avonds is het weg, pc heeft gewerkt op een livecd(kaspersky), nu weer geboot naar xubuntu en geluid is weg, hopelijk voor altijd.