Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Engels opkrikken voor studie Linux Professional.  (gelezen 2856 keer)

Offline bartveurink

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Engels opkrikken voor studie Linux Professional.
« Gepost op: 2015/02/27, 13:23:43 »
Ik ben voor plan om de opleiding Linux Professional te gaan doen. Ik ben aan het kijken wat ik ervoor nodig heb. Zo moet mijn Engels opgekrikt worden. Een woordenlijst Engels-Nederlands kan ik goed gebruiken. Ik vraag mij af of ik aan http://www.win.tue.nl/6BP20/Engels-Nederlands-woordenlijst.pdf genoeg heb. Dit is dan wel op het gebied van Wiskunde, maar een deel is vast bruikbaar. Verder een begrippenlijst op https://www.lpi.org/linux-certifications/glossary
Ik wou deze opleiding bij de LOI doen, maar de examens zijn in het Engels. De LOI geeft geen ondersteunig en ook geen woordenlijsten (Engels-Nederlands) voor het Engels.
Is er een woordenlijst die aangeraden word om de examens te doen? Zijn de woordenlijsten die ik hier boven heb aangegeven genoeg of is het overbodig? Vooral voor de examens moet ik mijn Engels opkrikken.

Offline TopGear

  • Forumteam
  • Steunpunt: Nee
Re: Engels opkrikken voor studie Linux Professional.
« Reactie #1 Gepost op: 2015/02/27, 14:00:59 »
Dit heeft niets te maken met het vertalen van Ubuntu én je hebt meerde dezelfde topics gemaakt. Slotje dus.