Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Engels opkrikken voor studie Linux Professional.  (gelezen 8980 keer)

Offline bart85

  • Lid
Engels opkrikken voor studie Linux Professional.
« Gepost op: 2015/02/27, 13:23:43 »
Ik ben voor plan om de opleiding Linux Professional te gaan doen. Ik ben aan het kijken wat ik ervoor nodig heb. Zo moet mijn Engels opgekrikt worden. Een woordenlijst Engels-Nederlands kan ik goed gebruiken. Ik vraag mij af of ik aan http://www.win.tue.nl/6BP20/Engels-Nederlands-woordenlijst.pdf genoeg heb. Dit is dan wel op het gebied van Wiskunde, maar een deel is vast bruikbaar. Verder een begrippenlijst op https://www.lpi.org/linux-certifications/glossary
Ik wou deze opleiding bij de LOI doen, maar de examens zijn in het Engels. De LOI geeft geen ondersteunig en ook geen woordenlijsten (Engels-Nederlands) voor het Engels.
Is er een woordenlijst die aangeraden word om de examens te doen? Zijn de woordenlijsten die ik hier boven heb aangegeven genoeg of is het overbodig? Vooral voor de examens moet ik mijn Engels opkrikken.
Relying on complex tools to manage and build your system is going to hurt the end-users. [...] "If you try to hide the complexity of the system, you'll end up with a more complex system". Layers of abstraction that serve to hide internals are never a good thing. Instead, the internals should be designed in a way such that they NEED no hiding.

— Aaron Griffin

Offline TopGear

  • Forumteam
Re: Engels opkrikken voor studie Linux Professional.
« Reactie #1 Gepost op: 2015/02/27, 14:00:59 »
Dit heeft niets te maken met het vertalen van Ubuntu én je hebt meerde dezelfde topics gemaakt. Slotje dus.