Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Teamverslagen - help mee!  (gelezen 969 keer)

Offline commandoline

  • LoCo-contact
    • marten-de-vries
    • Marten-de-Vries.nl
  • Steunpunt: Nee
Teamverslagen - help mee!
« Gepost op: 2015/02/18, 19:38:21 »
Tot nu toe hebben we lang gewerkt met maandelijkse teamverslagen. Vaak was er echter maar weinig te melden in één maand tijd, waardoor dit nooit echt een succes werd. We willen nu wat anders proberen: in plaats van iedere maand weer opnieuw te vragen wat er gebeurd is, willen we per cycle (6 maanden) een pagina bijhouden met alle noemenswaardige activiteiten van Ubuntu NL. Ook statistieken (forumledenaantal bijv.) zouden hier aan toegevoegd kunnen worden. Ik hoop dat we zo een duidelijker overzicht krijgen van waar we staan. Ook is dit een handige basis voor toekomstige herverificaties. Het eerste teamverslag, dat loopt tot april, staat hier:

http://wiki.ubuntu-nl.org/community/TeamVerslagen/Vivid-15.04

- Opmerkingen & vragen zijn welkom.
- Ik ben van plan om wel zoals vanouds een maandelijkse mailherinnering op te zetten met ongeveer de tekst 'is er de afgelopen maand nog wat gebeurd? Zet het dan op de teamverslag-pagina'. Als je op deze lijst wilt, geef dit dan aan.
- Als je iets tegenkomt voor op de pagina, zet het er dan alsjeblieft op!