Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: sweethome 3D / file niet te openen  (gelezen 95 keer)

Offline Stefaan

  • Lid
sweethome 3D / file niet te openen
« Gepost op: 2015/01/19, 22:04:21 »
Yup,eerst en vooral ik ben een beginnende Ubuntu'er en mijn versie is eigenlijk Engelstalig (mag ik dan nog mijn vraag stellen ;-) ? ) . De vraag luidt als volgt : ik tekende een volledig plan in Sweethome3D , aanvankelijk kon ik deze file nog terug openen via open recent home (in de tab File bij Sweethome3D). Nu ik de file apart wil openen vanuit het bestand zelf lukt dit niet . Ik krijg ik enkel maar nieuwe mappen onder de file die ik had opgeslagen. In die mappen zit mijn tekening precies in aparte stukjes verpakt maar nergens is er een uitvoerbaar bestandje om het volledig plan te laden . Iemand ervaring hiermee ? (ik heb gepoogd om de vraag beknopt te houden...)