Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Update probleem  (gelezen 124 keer)

Offline barbecue

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Update probleem
« Gepost op: 2015/01/19, 06:13:30 »
Ik kreeg het rode driehoekje te zien rechts bovenaan wat staat voor verouderde update-informatie. Zodra ik de update wil bijwerken krijg ik volgende melding:


W:Failed to fetch http://ppa.launchpad.net/faster3ck/converseen/ubuntu/dists/precise/main/source/Sources  404  Not Found
, W:Failed to fetch http://ppa.launchpad.net/faster3ck/converseen/ubuntu/dists/precise/main/binary-i386/Packages  404  Not Found
, E:Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.

Hoe pak ik dit best aan?

Offline Johan van Dijk

  • Administrator
    • johanvandijk
  • Steunpunt: Nee
Re: Update probleem
« Reactie #1 Gepost op: 2015/01/19, 08:05:58 »
Die PPA is door de eigenaar verwijderd en bestaat dus niet meer.
Het beste wat je kan doen is die PPA verwijderen uit je softwarebronnen en de pakketten die daarin zaten van je systeem halen.

Wil je dat programma (Converseen) blijven gebruiken dan kan je overstappen op Ubuntu 14.04, daar zit het standaard in de pakketbronnen.