Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: opstart foutmelding  (gelezen 128 keer)

Offline Spidey-Westland

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
opstart foutmelding
« Gepost op: 2014/12/05, 16:36:50 »
Hallo Forum,

Na installatie van 14.04 LTS en het hierna verplicht herstarten zie ik direct een pop-up van een fout in 14.04.

Zie bijlage

Hoe dit oplossen?

Want hierna ga het update/upgrade niet goed.

Ook verspringt de netwerkverbinding als ik via de kabel gekoppeld ben met de router.
Dan scan de wifi de verbinding !!!!

Zie graag wat tips?

groet

Spidey-Westland
Spidey-Westland

Offline Spidey-Westland

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: opstart foutmelding
« Reactie #1 Gepost op: 2014/12/05, 19:31:02 »
@ Forum,

Ik heb het Synaptic pakketbeheer doorgezocht met onderwerp "network-manager".

Hier zag ik voor "network-manager-gnome 0.9.8.8-0ubuntu4.3" een grijs T, deze moet ik opwaarderen.

Dit heb ik uitgevoerd en nu staat er een groen vierkant.

Ik merk dat de netwerkverbinding nu rustig is en ik zie na het herstarten ook geen foutmelding.

Tot zover is dit nu opgelost.

groet

SPW
Spidey-Westland

Offline Paul Matthijsse

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: opstart foutmelding
« Reactie #2 Gepost op: 2014/12/05, 22:19:32 »
Hallo, ik heb in Xubuntu een poosje geleden ook vaak dergelijke foutmeldingen gezien, die achteraf vooral leken te zeggen dat het foutmeldingsprogramma (apport of zoiets?) kuren vertoonde. Voorlopig niets van aantrekken, tot je echt problemen begint te krijgen...
https://allesgimpofbijna.wordpress.com - GIMP en omstreken
https://paulsphotopalace.wordpress.com (Engelstalig) - Raw, RawTherapee, G'MIC, GIMP...