Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geluid werkt ineens neit meer?!  (gelezen 132 keer)

Geluid werkt ineens neit meer?!
« Gepost op: 2014/11/20, 14:36:04 »
Ligt het nou aan een ubuntu update? Het geluid werkt nu ineens niet meer terwijl het altijd al goed werkte. Ik heb alles eens opnieuw geinstalleerd:
http://askubuntu.com/questions/426648/how-to-reinstall-pulseaudio-ubuntu-12-04

Maar na herstart enzo werkt het nog steeds niet. Wat kan er nu ineens fout gelopen zijn? Enige wat ik voor het laatst heb gedaan toen het wel nog werkte is surfen op het internet. Ik heb geen enkel programma geïnstalleerd of gewijzigd.

Ik heb ook al andere headset getest, maar hetzelfde probleem, hij staat namelijk gewoon in de geluidsinstellingen ook goed ingesteld.
« Laatst bewerkt op: 2014/11/20, 14:39:45 door ubuntunoob »

Offline partyrabbit

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Geluid werkt ineens neit meer?!
« Reactie #1 Gepost op: 2014/11/20, 14:54:24 »
Heb je een "schone" update gedaan? Of middels de update functie?
Het beste doe je een "schone" update (al moet ik zelf ook nog eens uitzoeken hoe dat precies te doen :-[).

Ik zou zelf eerst gaan kijken wat er staat bij Systeeminstellingen -> Geluid.
« Laatst bewerkt op: 2014/11/20, 14:56:13 door partyrabbit »
- I ♥ Linux -

Re: Geluid werkt ineens neit meer?!
« Reactie #2 Gepost op: 2014/11/20, 16:28:05 »
Schone update heb ik nog nooit van gehoord. Je hebt het vast over upgraden, maar mijn os is gewoon een nieuwe installatie, dus het is niet geüpgrade.

En betreft instellingen, daar heb ik al paar keer gekeken, hij stond zelfs al keer terug op default instellingen, omdat ik alsa opnieuw heb geïnstalleerd.

Re: Geluid werkt ineens neit meer?!
« Reactie #3 Gepost op: 2014/11/20, 17:59:03 »
Probleem is gefixt, ik had de equalizer eens verwijderd en dan alles opnieuw geïnstalleerd. Blijkbaar had equalizer ergens een storing.

Offline partyrabbit

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Geluid werkt ineens neit meer?!
« Reactie #4 Gepost op: 2014/11/20, 18:16:54 »
Schone update heb ik nog nooit van gehoord. Je hebt het vast over upgraden, maar mijn os is gewoon een nieuwe installatie, dus het is niet geüpgrade.

 :-[ Ja ik dacht dat je geupgrade had. Woordverwisseling. :-[
- I ♥ Linux -