Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Beeldtelefoon in Chrome.  (gelezen 135 keer)

Offline HermanDegenhart

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Beeldtelefoon in Chrome.
« Gepost op: 2014/09/20, 04:08:56 »
Als je Chrome hebt en Skype, dan kan je een beeldverbinding op je computer aangaan met iemand elders. Je nodigt die persoon per e-mail uit. Die accepteert de uitnodiging en de beeldverbinding is daar. Soms is de kwaliteit van de verbinding goed, maar niet altijd. Het geluid wordt dan onderbroken, is niet vloeiend. Dat kan eraan liggen dat de een een 32-bits Chrome browser heeft en de ander een 64 bits exemplaar. Althans, volgens mij moet dat de reden zijn, want ik zou ook niet weten waarom de verbinding de ene keer zonder problemen verloopt en de andere keer niet. Iemand die hier ervaring mee heeft? Het platform vanwaar ik bel is dit: http://www.onsplatform.tv/talentelefoon