Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Ubuntu full screen youtube?!  (gelezen 174 keer)

Offline Dennissch

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Ubuntu full screen youtube?!
« Gepost op: 2014/08/01, 20:54:41 »
Hoi, loop tegen een probleem op sommige youtube filmpjes vertonen dit beeld in full screen. Wat kan dit zijn? Heb al wat dingen via de terminal geprobeerd maar dat luktte niet. Als iemand denkt de juiste code voor de terminal te hebben, hoor ik het graag. Als iemand de oplossing weet of dit herkent, hoor ik het graag. dit is de videokaart: Asus 512 D2 X EN210 Silent/DI LP. Ik gebruik de open videodriver. Ik gebruik 2, 17 inch schermen vierkante tft monitoren in dual screen setup. Als ik er een afkoppel is het ook bij veel filmpjes.


Groet Dennis (screenshot bijgevoegd)
« Laatst bewerkt op: 2014/08/02, 09:02:31 door Dennissch »

Offline Dennissch

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Ubuntu full screen youtube?!
« Reactie #1 Gepost op: 2014/08/03, 13:05:26 »
Probleem lijkt opgelost, HTML 5 stond gek genoeg niet aan in Youtube instellingen... Afspelen gaat redelijk soepel nu, is de open driver aan te raden of de gesloten driver van de grafische kaart?