Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: avi van frostwire doet "niets"  (gelezen 1075 keer)

artvds2708

  • Gast
avi van frostwire doet "niets"
« Gepost op: 2007/03/22, 20:48:48 »
Ik heb net wat avi bestande gedownload von frostwire.
Als ik ze afspeel in totem, of realplayer 10, dan krijg ik geen beeld.
Geluid is er wel.
Het picotgram verandert na aanklikken ook in een muzieknoot.
Hoe kan dit ?
Hoe verhelp ik dit ?
Is het wel goed beeld als ik een dvd brand ?
Wie kan me advies geven ?
Ik gebruik feisty.
BVD

budster

  • Gast
avi van frostwire doet "niets"
« Reactie #1 Gepost op: 2007/03/22, 20:57:55 »
heb je de w32 codecs geinstalleerd?

Offline Soul-Sing

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
avi van frostwire doet "niets"
« Reactie #2 Gepost op: 2007/03/22, 21:13:02 »
Citaat
Het picotgram verandert na aanklikken ook in een muzieknoot.
dan heb je geen avi bestand.

Offline Soul-Sing

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
avi van frostwire doet "niets"
« Reactie #3 Gepost op: 2007/03/22, 21:14:40 »
Citaat van: budster
heb je de w32 codecs geinstalleerd?
@budster
artsvds loopt al een tijdje mee hier;) die codecs heeft ie zeker, anders
was er geen muziek/geluid.

budster

  • Gast
avi van frostwire doet "niets"
« Reactie #4 Gepost op: 2007/03/22, 21:26:08 »
Citaat van: leoquant
Citaat van: budster
heb je de w32 codecs geinstalleerd?
@budster
artsvds loopt al een tijdje mee hier;) die codecs heeft ie zeker, anders
was er geen muziek/geluid.
Ik weet dat hij hier al een tijdje mee loopt maar zolang je een echte purist bent hoef je die W32codecs niet te installeren Ogg en open video codecs doen het ook prima. Niet voor iedereen is MP3 en films met gesloten codecs een must.

Offline Johan van Dijk

  • Administrator
    • johanvandijk
  • Steunpunt: Nee
avi van frostwire doet "niets"
« Reactie #5 Gepost op: 2007/03/23, 06:36:21 »
Probeer die avi te openen met vlc, misschien dat die het wel snapt :)

artvds2708

  • Gast
avi van frostwire doet "niets"
« Reactie #6 Gepost op: 2007/03/23, 16:37:24 »
Ook vlc helpt niet.
Ik ben bang dat ik er een paar mp3 files bij heb.

Offline Soul-Sing

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
avi van frostwire doet "niets"
« Reactie #7 Gepost op: 2007/03/23, 16:45:00 »
Citaat van: artvds2708
Ook vlc helpt niet.
Ik ben bang dat ik er een paar mp3 files bij heb.
dat zou maar zo kunnen met filesharing.

nils holkerson

  • Gast
avi van frostwire doet "niets"
« Reactie #8 Gepost op: 2007/03/24, 03:20:03 »
ik had laatst ook al problemen met .avi bestanden. ikheb het tot dusver niet op kunnen lossen. het vreemde is dat ze het op een ander pc met (x)ubntu wel deden. maar de desktop maaakt natuurlijk geen hol uit. met mplayer krijg ik alleen een ontzettend vertraagd beeld. ik ben benieud naar de oplossing. heb vandaag nog een distro naast mijn normale geinstalleerd, om te kijken of ie het daar wel mee doet. verder had er ook niemand een idee van wat er zou kunnen zijn dus...?
zie: http://forum.ubuntu-nl.org/topic/8419

Offline bartek

  • Lid
    • http://bartek.blogsome.com
  • Steunpunt: Nee
avi van frostwire doet "niets"
« Reactie #9 Gepost op: 2007/03/24, 09:01:28 »
Lijkt of je een corrupt bestandje binnen gehaald hebt. Misschien zit er wel een virusje in?
Stuur het eens door naar de pc van een goede vriend en kijk eens wat er gebeurd met zijn/haar windows bak?
| Deliberando saepe perit occasio |

"Car la vie est un bien perdu quand on n'a pas vécu comme on l'aurait voulu"