Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Divx plugin in chrome.  (gelezen 307 keer)

Offline HermanDegenhart

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Divx plugin in chrome.
« Gepost op: 2014/07/25, 23:22:29 »
Als ik een site bezoek waar de DivX Plus Webplayer wordt gevraagd, dan krijg ik het verzoek de plugin te downloaden en te installeren. Daar kan ik eindeloos mee doorgaan, maar de plugin wil zich niet in chrome nestelen. Wel andere players. Ik moet chrome:plugins in de adresbalk typen en krijg dan een lijst te zien met de plugins die in chrome zitten. Die kan ik dan uit- of aanzetten. DivX zit er niet bij, hoe vaak ik de plugin ook installeer. Hoe krijg ik de Divx Plus Webplayer erin?

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Divx plugin in chrome.
« Reactie #1 Gepost op: 2014/07/26, 00:30:45 »
Ik weet niet of die speler er wel voor Linux is, maar Chrome ondersteunt dit soort type plugins niet meer sinds 2 versies geleden.

Offline HermanDegenhart

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Divx plugin in chrome.
« Reactie #2 Gepost op: 2014/08/03, 22:21:58 »
De oplossing was vrij eenvoudig, maar je moet er wel opkomen. Ik had nog een 32-bits Chrome browser. Die heb ik ingeruild voor een 64-bits Chrome browser. Die neemt de DivX player wel mee.