Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Wifi netwerk vinden in xubuntu  (gelezen 591 keer)

Offline xander

  • Lid
Wifi netwerk vinden in xubuntu
« Gepost op: 2014/07/01, 14:17:56 »
Is het me eindelijk gelukt om mijn asus wifi stick n13 te laten werken in xubuntu. Wooohhhooo aanhouder wint. Nu wil ik graag met een netwerk verbinding maken en toen ging het niet meer wooohhhooo. Weet iemand hoe ik kan verbinden met bijvoorbeeld mijn persoonlijke hotspot. Hij geeft bij het opstarten aan dat hij een netwerk vindt maar hoe kan ik nu de verbinding maken ik kom er niet uit bij netwerkverbindingen. Groeten Xander

Offline Pjotr

  • Lid
    • http://sites.google.com/site/computertip
  • Steunpunt: Nee
Re: Wifi netwerk vinden in xubuntu
« Reactie #1 Gepost op: 2014/07/01, 15:02:59 »
Klik op pictogram van Netwerkbeheer in het systeemvak - klik in het uitgeklapte venster op één van de beschikbare draadloze netwerken.

Offline xander

  • Lid
Re: Wifi netwerk vinden in xubuntu
« Reactie #2 Gepost op: 2014/07/01, 15:13:43 »
Woooooohohohohohohohohohhhhoooo!!! Bedankt man, jonguh, jonguh de oplossing is dus zo simpel. Bedankt voor de supersnelle oplossing. Groeten Xander