Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Scherm gaat op zwart  (gelezen 115 keer)

Offline Boomkoning

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Scherm gaat op zwart
« Gepost op: 2014/05/22, 18:49:01 »
Hallo, ik hgeb een pc met linux ubuntu, ik heb toen versie 12.04 geinstalleerd. En gekozen voor u[pdates met versies met lange termijn ondersteuning. Ik gebruik nu mijn ubuntu pc intensiever, ipv van windows 7. En er is wel een probleem wat hij vanaf het begin af aan had. Namelijk als ik de computer een tijdlang onbeheerd laat staan. Dan gaat het scherm op zwart. En ik kan doen wat ik wil, maar het scherm blijft zwart. Dus dan moet ik weer uitschakelen en weer opnieuw opstarten. Ik vroeg mij toch af of hier wat aan te doen is. Want het is nu toch wel irritant dat ik niet bij mijn computer weg kan. Zonder dat het scherm op zwart gaat. En telkens aan en uitzetten moet om weer met de computer te kunnen werken. Als ik m opstart werkt alles verder goed. Kan m alleen niet onbeheerd laten staan. Is er iemand hier die enig idee heeft, wat dit kan zijn. En hoe ik het kan verhelpen?


Offline Boomkoning

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Scherm gaat op zwart
« Reactie #2 Gepost op: 2014/05/22, 20:40:01 »
Bedankt voor de tip pjotr het heeft geholpen.