Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Alleen gebruikersaccount niet te benaderen  (gelezen 127 keer)

Offline JHS

  • Lid
Alleen gebruikersaccount niet te benaderen
« Gepost op: 2014/05/05, 23:00:56 »
Ik heb eindelijk voor elkaar gekregen om ubuntu 14.04 LTS (naast XP) te installeren en tot mijn verrassing blijkt bijna alles goed te werken. Slecht een probleem ondervind ik bij gebruikersaccount, op moment dat ik dit aanklik word het scherm zwart en gebeurd er verder niets. Alleen met X kan ik het afsluiten waarbij de vraag komt of ik nog wil wachten of het definitief wil beeindigen. Iemand een idee hoe ik dit kan verhelpen?

07-05-2014/JHS :

Ook als ik via de terminal naar gebruikersaccount ga kan ik deze niet opstarten.  Na de zokopdracht op gebruikersaccount te hebben geklikt gaat het symbooltje voor het wachten ca 30 seconden draaien en daarna gebeurd er verder niet meer.

Niemand die weet hoe dit valt op te lossen?
« Laatst bewerkt op: 2014/05/07, 15:17:57 door JHS »