Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Mail instellingen Kontact  (gelezen 448 keer)

musicman

  • Gast
Mail instellingen Kontact
« Gepost op: 2007/03/18, 11:52:31 »
Hallo,

Ik heb een probleempje met het instellen van de Kontact mailclient binnen Kubuntu. Ik gebruikte tot voor kort altijd Evolution, maar deze is door een andere installatie volledig screwed-up geraakt, vandaar dat ik ben geswitched naar Kontact.. nou ja, ik zou wel willen maar ik krijg daar op geen enkele manier mail binnen.
Ik heb in de settings alles ingesteld, zoals ik dat ook in Evolution heb neergezet, maar kontact blijft zeggen dat er geen mail is. Ik heb zelfs zitten stoeien met de instellingen van encrypted/plain text en de poorten, maar dat hielp nog niets.
Moet ik nog iets anders installeren om kontact aan het werk te krijgen? vergeet ik iets?

Thanx,
Patrick.

meta4

  • Gast
Mail instellingen Kontact
« Reactie #1 Gepost op: 2007/03/18, 12:24:15 »
Misschien een overbodige opmerking, maar check eens of je webmail wel werkt, het kan ook aan je provider liggen. Check ook nog even de beveiligde verbinding in het mailprogramma, TSL en SSL versleuteling wil nog wel eens problemen geven.

Over Kontakt weet helaas nog niets, Evolution doet wat het moet doen hier.