Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Compaq Evo N1050v netwerkverbinding  (gelezen 249 keer)

Offline Dorst

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Compaq Evo N1050v netwerkverbinding
« Gepost op: 2014/03/16, 12:03:58 »
Geen Ubuntu-probleem, maar mogelijk dat hier toch iemand mij kan helpen:
Ik heb Win7 op een oude laptop geinstalleerd (Compaq Evo N1050v). Draait acceptabel (voor Windows...), maar de ethernetkaart werkt niet meer: "geen correcte netwerkadapter gevonden; u dient het stuurprogramma opnieuw te installeren." Als ik zoek naar driver updates, vind ik alleen programma's die een netwerkverbinding nodig hebben, dus dat schiet niet op. Advies?

Alternatief: bij de laptop zit ook een oude Kingnet KN-W520U 54M wifi usb stick. De bijbehorende CD met drivers werkt niet want vereist Vista of ouder.

Offline TopGear

  • Forumteam
  • Steunpunt: Nee
Re: Compaq Evo N1050v netwerkverbinding
« Reactie #1 Gepost op: 2014/03/16, 14:51:51 »
Dit is een forum voor Ubuntu en niet voor Windows. Daarvoor zijn fora als tweakers.net, hardware.info en helpmij.nl. Daarom gaat dit topic dan ook dicht.