Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Draadloze muis Maxxter ACT-MUSW-002 werkend krijgen  (gelezen 4790 keer)

Offline Impocta

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Draadloze muis Maxxter ACT-MUSW-002 werkend krijgen
« Gepost op: 2014/01/25, 12:00:08 »
Ik heb laatst een draadloze muis gekocht van het merk Maxxter model ACT-MUSW-002. Deze werkte niet out-of-the-box. Wat kan ik nog proberen om 'm toch aan de praat te krijgen?

De fabrikant levert volgens mij geen losse Windows-drivers. Er zit geen cd bij de muis en ook op de website van de fabrikant is niets te vinden.

Voor Windows xp/vista/7/8 en Mac OS 10 zou de muis volgens de verpakking (en een gebruikers-review op youtube) out-of-the-box moeten werken. Dat suggereert dat de driver voor deze muis er één is die standaard met Windows xp/vista/7/8 en Mac OS 10 is meegeleverd.

Zou het niet te verwachten zijn dat deze driver ook bij Ubuntu zit alleen dat Ubuntu nog niet doorheeft dat 'ie 'm moet gebruiken?

Wie helpt mij verder?