Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Wissen wachtwoorden en inlogcodes  (gelezen 325 keer)

Offline Manolie

  • Lid
Wissen wachtwoorden en inlogcodes
« Gepost op: 2014/01/06, 07:07:15 »
ik weet niet of ik deze vraag stel in de juiste rubriek.

Ik werk sinds kort met Xubuntu 12.04 en heb mijn systeem zo ingesteld (ook Firefox), dat er geen wachtwoorden en/of inlogcodes worden onthouden.
Toch blijkt op Google dat mijn inlogcodes en wachtwoorden worden onthouden ook al heb ik meerdere malen het vinkje weggehaalt, bij de vraag of er iets onthouden moet worden. Ook op de site van de (ING) wordt mijn wachtwoord ongevraagd onthouden. Zoals ook op FB en mijn Gmail account.

Ik wens dit niet en wie kan mij vertellen hoe ik deze automatische inlog ophef?

Groetjes,
Manolie

Offline vanadium

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Wissen wachtwoorden en inlogcodes
« Reactie #1 Gepost op: 2014/01/06, 09:45:33 »
Ben je vooreerst helemaal zeker dat het vinkje "remember passwords for sites" afstaat in "Security" in de Firefox voorkeuren? Heb je ook de reeds geregistreerde paswoorden gewist? (knop: "Saved passwords", "Remove all")