Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Firefox gebruiken in distro  (gelezen 237 keer)

Offline Stefan22

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Firefox gebruiken in distro
« Gepost op: 2013/12/10, 18:10:11 »
Hallo,

Als je Firefox wilt gebruiken in je eigen Linux distro, die ook door anderen te downloaden is, moet je dan Iceweasel gebruiken, of kun
je gewoon Firefox voor installeren?


Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Firefox gebruiken in distro
« Reactie #1 Gepost op: 2013/12/10, 20:25:41 »
Voor zover ik weet mag dat wel ja. De reden dat Debian Iceweasel gebruikt is omdat het Firefox-logo en de Firefox-naam gecopyright zijn en Debian houdt daar niet zo van omdat het vrijheid beperkt. Maar als jij het geen probleem vindt dat Firefox qua logo en naam gecopyright is dan ben je vrij om het te gebruiken in je distro :)

Offline joop905

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Firefox gebruiken in distro
« Reactie #2 Gepost op: 2013/12/10, 21:09:09 »
Over uw rechten

Iceweasel is vrije en opensourcesoftware, gebouwd door een gemeenschap van duizenden mensen over de hele wereld. Er zijn een paar zaken die u moet weten:


  Iceweasel wordt beschikbaar gesteld onder de voorwaarden van de Mozilla Public License. Dit betekent dat u Iceweasel mag gebruiken, kopiĆ«ren en naar anderen mag distribueren. Ook mag u de broncode van Iceweasel modificeren naar een vorm die aan uw eisen voldoet. De Mozilla Public License geeft u tevens het recht uw aangepaste versies te distribueren.

  Privacybeleiden die van toepassing zijn op dit product dienen hier te worden genoemd.
  Als in dit product webdiensten zijn opgenomen, dienen enige van toepassing zijnde servicevoorwaarden voor deze dienst(en) te worden gekoppeld aan de sectie Websitediensten.


Mozilla Public License

http://www.mozilla.org/MPL/