Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Interessant probleem met ondertitels  (gelezen 219 keer)

Offline flyerman

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Interessant probleem met ondertitels
« Gepost op: 2013/12/02, 19:52:28 »
Ik heb het volgende probleem met ondertitels. Engelse lopen fijn synchroon, maar vertaal ik het naar Nederlands dan loopt deze een paar seconden achter, terwijl de timing precies hetzelfde is. Maakt ook niet uit welke video player. Bestandsnaam maakt geen vershil.

Kom er niet uit, iemand een idee?
Server: Ubuntu 14.04 server edition
1 x Desktop: Mint 17.1
Netbook: Acer Aspire One Xubuntu 12.04.
Laptops: 1 x Asus Linux Mint 17.1, 1 x Acer XUbuntu 12.04

Offline Erik Krom

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Interessant probleem met ondertitels
« Reactie #1 Gepost op: 2013/12/03, 08:24:02 »
Is het bij die ene film, is het bij verschillende films?
Kunnen de tijdsschema in de bestanden met de ondertitels afwijken?

Offline vanadium

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Interessant probleem met ondertitels
« Reactie #2 Gepost op: 2013/12/03, 09:43:21 »
Lijkt niet erg mogelijk. Zijn de tijdscodes wel dezelfde als je met een editor in de bestanden van de ondertitels kijkt?

Offline flyerman

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Interessant probleem met ondertitels
« Reactie #3 Gepost op: 2013/12/03, 10:24:15 »
Het is nu alleen bij deze ene, tijdcodes tussen Engels en Nederlands zijn precies hetzelfde.
Server: Ubuntu 14.04 server edition
1 x Desktop: Mint 17.1
Netbook: Acer Aspire One Xubuntu 12.04.
Laptops: 1 x Asus Linux Mint 17.1, 1 x Acer XUbuntu 12.04