Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geen geluid bij Movie Maker  (gelezen 619 keer)

Offline pioen

  • Lid
Geen geluid bij Movie Maker
« Gepost op: 2013/05/01, 19:11:53 »
Hallo,

ik wilde even een kort filmpje maken met Windows Movie Maker met de bedoeling om dit als bijlage naar iemand op te sturen.Ik heb Windows Movie Maker gebruikt maar krijg helaas geen geluid. Mijn Asus netbookje (Eee pc) heeft een ingebouwde camera en microfoon. Het  beeld is goed alleen krijg ik dus geen geluid als ik het filmpje afspeel. ??? Ik heb alle geluidsinstellingen nagelopen, ook de ' normale' van mijn netbookje dus weet niet wat te doen. Ik ben ook op zoek gegaan naar een ander gratis programmaatje waarbij ik ook nog wat zou kunnen bewerken maar dat heb ik niet gevonden. Of beter: ik vond wel wat maar dan snapte ik het niet helemaal :-[. Dus een tip voor een ander leuk programmaatje voor digibeten mag natuurlijk ook. Maar ik ben natuurlijk ook wel nieuwsgierig of ik iets over het hoofd zie. Ergens op internet las ik dat dit bij Asus vaker voorkomt maar ik kon het fijne daarvan niet achterhalen. Asus zelf gaf wat dat betreft niet thuis: zij zien het als een software probleem.( wat het misschien inderdaad ook is)

Offline Timo

  • Forumteam
    • timo.diedering
  • Steunpunt: Ja
Re: Geen geluid bij Movie Maker
« Reactie #1 Gepost op: 2013/05/01, 20:48:43 »
Dit is een forum voor vragen over Ubuntu Linux. Deze vraag gaat over Windows, en hoort dus thuis op een Windowsforum. Bijv. Helpmij.

Slotje ;)
Trotse eigenaar van een Nokia N900, een Nokia N9 en een Jolla.