Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Printer probleem Canon iP6000D ...  (gelezen 222 keer)

Offline Graads

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Printer probleem Canon iP6000D ...
« Gepost op: 2013/03/28, 12:25:50 »
Hallo Allemaal,

Het lukt me niet om  de sinds de upgrade  van 10.04 LTS naar 12.04LTS stakende printer weer aan de praat te krijgen. Via CUPS (http:/localhost: 631) heb ik talloze modellen uit de BJC, de Pixma MP en uiteraard de Pixma iP serie uit geprobeerd en even zovele testpagina's uitgeprint. Het beste wat eruit kwam is een leesbare (dus tekst) print op halve breedte. Er rest me op dit moment niet anders dan - met grote tegenzin - uit te wijken naar de Windows-helft van mijn dual-boot.

Ik heb ook uitgebreid op het forum print-problemen van andere gebruikers doorgenomen, maar dat helpt me ook niet verder. Ook bij de vorige upgrade had ik vergelijkbare problemen die toen verdwenen door de driver voor het model Pixma iP4000 te kiezen; dat werkt nu niet.

Heeft iemand een hint die naar de uitgang uit dit doolhof leidt?  :|