Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Microsoft gebruikt open source games voor nieuw project  (gelezen 664 keer)


Offline Carharttguy

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Microsoft gebruikt open source games voor nieuw project
« Reactie #1 Gepost op: 2013/01/13, 09:45:29 »
Inderdaad! Erg opmerkelijk. Alleen de conclusie van de auteur van het artikel lijkt me wat raar, ze zullen inderdaad waarschijnlijk de source code nodig gehad hebben, maar die hebben ze toch ook van hun eigen games? Dus dat lijkt me geen logische verklaring voor het kiezen van onder andere supertuxkart.

Offline Thomas de Graaff

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Microsoft gebruikt open source games voor nieuw project
« Reactie #2 Gepost op: 2013/01/13, 13:44:15 »
Open source code staat vaak bekend om de goede documentatie. Wellicht is dat voor een proefproject erg handig. Een paar studenten kunnen er zo mee aan de slag, alle documentatie is online te vinden e.d. je hebt geen gedoe met rechten etc. Als het concept aanslaat kan je altijd nog gesloten code zoeken om het product mee in de markt te zetten.