Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: PHP 5.2 op Ubuntu Server 12.04.1 LTS ( Precise Pangolin)  (gelezen 386 keer)

PHP 5.2 op Ubuntu Server 12.04.1 LTS ( Precise Pangolin)
« Gepost op: 2012/12/07, 15:56:20 »
Mannen en vrouwen,

Wie kan mij even op weg helpen met het volgende:

Voor een ecommerce site moet ik een nieuwe VPS inrichten. Probleem is dat de software nog niet op php 5.3 draait (en dit ook niet even makkelijk aan te passen is). Op termijn is het wel de bedoeling om over te gaan, maar hier is voorlopig geen tijd voor.

Is er iemand die een gemakkelijke en goede (veilige) manier weet hoe ik op Ubuntu server 12.04.1 Php 5.2.x kan installeren in plaats van php 5.3? En hoe ik eventueel twee php versies naast elkaar zou kunnen draaien?
Ik heb een gemiddelde ervaring met Ubuntu server, al een aantal keer een webserver/mailserver opgezet. Echter dan altijd gewoon de pakketten geinstalleerd via apt-get install.

Alvast bedankt! 


Re: PHP 5.2 op Ubuntu Server 12.04.1 LTS ( Precise Pangolin)
« Reactie #2 Gepost op: 2012/12/10, 12:31:19 »
Beste Joop,

Bedankt, ik ga er mee aan de slag.