Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Versie beheer fossil, is het wat?  (gelezen 441 keer)

Offline MKe

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Versie beheer fossil, is het wat?
« Gepost op: 2012/12/03, 21:39:58 »
Meer een vraag om advies. Ben op zoek naar een goed, licht versie beheer systeem. Het moet vooral simpel zijn. Het is voornamelijk voor python scripts, een library van eigen geschreven python modules en een django project. De scripts worden door een beperkt aantal mensen gebruikt in een gesloten groep.

Bij mijn zoektocht kwam ik fossil tegen, wat op zich heel simpel lijkt. http://www.fossil-scm.org/index.html/doc/trunk/www/index.wiki. Het komt vanuit het sqlite project en leuNt daar ook sterk op. Zo te zien is het een 3e generatie vc, dus distributed net als git. Ik ben het aan een testen met een eenvoudig project en tot nu toe lijkt het wel goed te werken. Heeft iemand ervaring met fossil? Zijn er grote nadelen die ik zou moeten weten?