Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: eigen bureaublad achtergrond toevoegen  (gelezen 351 keer)

Offline Frank te Wierik Hölscher

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
eigen bureaublad achtergrond toevoegen
« Gepost op: 2012/11/23, 15:47:43 »
ik gebruik graag mijn eigen foto's en zelfgemaakte gimp-wallpapers als bureaublad-achtergrond.  Als ik een nieuwe potentiële jpg wil toevoegen in Ubunutu 12.04 druk ik op het plusje. ik selecteer een afbeelding, deze wordt direct getoond als mijn nieuwe achtergrond. Hij wordt getoond in de categorie afbeeldingenmap (je kunt kiezen tussen achtergrondafbeeldingen, afbeeldingenmap, of kleurverlopen). Als ik het programma verlaat staat de nieuwe afbeelding er echter niet meer bij. Ik kan alleen maar de afbeeldingen in /usr/share/backgrounds (de categorie achtergrondafbeeldingen) kiezen of ik moet via het plusje weer de afbeelding selecteren. Ik verwacht eigenlijk dat de afbeelding dan ook wordt toegevoegd in een categorie van 'achtergrond' 'uiterlijk'. Ontbreekt er soms een map op mijn home?