Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: ubuntu 1204 LTS en xtrend et 6500  (gelezen 742 keer)

Offline forrest

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
ubuntu 1204 LTS en xtrend et 6500
« Gepost op: 2012/11/19, 21:07:48 »
hallo forum.  ik heb een vraag.  ik heb op mijn pc de 1204 LTS versie,  ik heb een satelietontvanger de xtrend et 6500  bijde met linux systeem zoals u waarschijnlijk wel weet.  ik zou dus ongekend veel mogelijkheden hebben, maar dat gaat niet zo vlug allemaal.  ik heb nu broberen een programma te streamen van de tv naar pc,  met openwebif  heb ook VLC geinstaleert maar het streamen lukt mij dus niet.  moet nog even vertellen zijn verbonden met draadloos internet functioneert goed.  waar zou het aan liggen? moet ik in de ontvanger wat doen of op de pc in ubuntu.  heeft iemand ervaring met linux ontvanger en linux op pc.   zou toch wel moeten werken denk ik?   wat denkt u.  dank u.