Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Linux op acer aspire one d270  (gelezen 281 keer)

Offline Aster

  • Lid
Linux op acer aspire one d270
« Gepost op: 2012/11/12, 22:16:24 »
Hoi allemaal,

Recent heb ik een acer aspire one d270 met linux gekocht. Ik wil hier graag open office op hebben, maar het uitpakken van open office lukt niet. Na wat op het net te hebben gezocht kwam ik erachter dat ik (gok ik) eerst een distributie programma moet downloaden. Vervolgens heb ik ubuntu 12.0 gedownload, maar als ik dit wil openen krijg ik een foutmelding dat het archieftype niet wordt ondersteund. Ik ben echt een leek wat linux betreft en heb geen idee wat ik fout doe. Kan iemand mij hiermee helpen?
Alvast bedankt voor je reactie.

Groetjes, Aster

Offline Gijsbert

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: Linux op acer aspire one d270
« Reactie #1 Gepost op: 2012/11/12, 23:17:29 »
Welk e soort Linux staat er op? Ubuntu, Linspire, o.i.d.? Afhankelijk daarvan is ook het type pakket wat je download, is dateen deb, tar.gz of iets anders?
In der Beschränkung zeigt sich der Meister.