Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Is er een Linux alternatief voor MobiMB (mobile media browser)?  (gelezen 343 keer)

Offline LWM

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Ik bezit nog zo'n berucht oud Nokia 1680 Classic mobieltje waarmee je foto's kunt maken, die je er niet af kunt krijgen (zie verschillende kwaaie reacties op internet). Werkt namelijk niet met de Nokia PC Suite en volgens Nokia Europa kan het inderdaad niet. De oplossing vond ik met een -volgens Nokia- illegaal kabeltje op internet. Heb ik besteld en er zat een software cdtje van MobiMB (mobile media browser) bij. Werkte inderdaad maar na vier foto's op de pc zetten moet je een dure licentie kopen en werkt het niet meer. Bovendien laat de MobiMB trial version na verwijderen rommel achter. Ik wil graag alsnog de resterende foto's van het mobieltje downloaden, maar omdat ik inmiddels ben overgestapt op Ubuntu/LinuxMint en MobiMB alleen op Windows werkt, zoek ik een gratis alternatief progje voor Linux dat hetzelfde doet. Weet iemand of zoiets bestaat (of een andere oplossing)?