Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: lyrics downloaden en in mp3 plaatsen  (gelezen 261 keer)

Offline vis

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
lyrics downloaden en in mp3 plaatsen
« Gepost op: 2012/09/24, 03:08:44 »
Hallo allemaal,

Ik ben opzoek naar een programma (mag ook een player zijn met een plugin), die lyrics kan fetchen (downloaden) en deze ook in de mp3 kan opslaan. Ik heb naar rhytmbox en banshee gekeken, maar deze kunnen alleen de lyrics tonen, maar vervolgens niet opslaan in mijn mp3 bestanden. Ook heb ik gekeken naar amarok, maar ook deze kan dit standaard niet. Nu is er een plugin voor amarok (http://kde-apps.org/content/show.php/Lyrics+ID3?content=49274), die het wel zou moeten kunnen, maar krijg deze niet aan de praat. Ook vind ik Amarok een beetje overkill voor alleen deze feature. Weten jullie software die ik voor mijn doeleinde kan gebruiken?

Alvast bedankt,

Vis