Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: probleem met GNOME (SMB)  (gelezen 407 keer)

Offline sprokkel

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
probleem met GNOME (SMB)
« Gepost op: 2012/09/07, 09:55:55 »
Vraagje, ik maak al lange tijd gebruikt van 12.04,  en  gebruikt GNOME ( SMB) voor het netwerk, heeft altijd zonder problemen gewerkt, gisteren kreeg ik de melding dat ?? Kan niet door het netwerk bladeren. Is de SMB-module wel geïnstalleerd?  heb deze melding nooit eerder gehad ??

Asus P4 800-VM  3,2 Ghz  4Gb ram 2 x120Gb HD Sata

Offline sprokkel

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: probleem met GNOME (SMB)
« Reactie #1 Gepost op: 2012/09/07, 10:29:50 »
Vraagje, ik maak al lange tijd gebruikt van 12.04,  en  gebruikt GNOME ( SMB) voor het netwerk, heeft altijd zonder problemen gewerkt, gisteren kreeg ik de melding dat ?? Kan niet door het netwerk bladeren. Is de SMB-module wel geïnstalleerd?  heb deze melding nooit eerder gehad ??
Asus P4 800-VM  3,2 Ghz  4Gb ram 2 x120Gb HD Sata

Offline sprokkel

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: probleem met GNOME (SMB)
« Reactie #2 Gepost op: 2012/09/07, 10:30:32 »
Vraagje, ik maak al lange tijd gebruikt van 12.04,  en  gebruikt GNOME ( SMB) voor het netwerk, heeft altijd zonder problemen gewerkt, gisteren kreeg ik de melding dat ?? Kan niet door het netwerk bladeren. Is de SMB-module wel geïnstalleerd?  heb deze melding nooit eerder gehad ??
Asus P4 800-VM  3,2 Ghz  4Gb ram 2 x120Gb HD Sata