Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Plaats opensource op de agenda van de komende Belgische gemeenteraadsverkiezinge  (gelezen 279 keer)

Offline vrijevogel

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
In het najaar vinden in Belgiƫ gemeenteraadsverkiezingen plaats. Voor het ogenblik zijn de verschillende partijen bezig met organiseren van poll's, met het oprichten van websites waar je je mening kwijt kunt, en dergelijke meer. Je kan als open-source-voorstander die middelen gebruiken om het gebruik van open-source-software binnen je gemeente kenbaar te maken of om open-source in de kijker te plaatsen. Het kost niet veel tijd om dat te doen en het kan een mooie stimulans voor de beleidsvoerders wezen om meer open-source in hun stad of gemeente te gaan gebruiken. Je kan ook de verschillende partijen polsen hoe ze tegenover het gebruik van open-source staan of nog belangrijker hoe ze denken dergelijke software te gaan aanwenden.