Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: AMD Catalyst Control Center starten als SU in Xubuntu  (gelezen 408 keer)

Offline Maryst

  • Lid
AMD Catalyst Control Center starten als SU in Xubuntu
« Gepost op: 2012/06/14, 12:15:44 »
Hallo, om wijzigingen aan te brengen op de manier waarop mijn 2e beeldscherm zich moet gedragen (als kopie van het eerste of als uitbreiding op het eerste b.v.) moet AMD Catalyst Control Center gestart worden met Super User rechten. In het menu is hiervoor een regel opgenomen maar als ik daarop klik gebeurt er niets. Als ik in de terminal de opdracht: SUDO AMDCCCLE geef gaat het wel goed. Hoe kan ik deze opdracht in het menu opnemen zodat dit goed gaat?
Wat mij verder opvalt is dat bij de NIET VRIJE STUURPROGRAMMAS staat dat de FGLRX (post release update) niet ingeschakeld is. Een poging om dit wel in te schakelen levert een foutmelding op?