Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Palm Treo 600 en JPilot  (gelezen 1239 keer)

Offline joop13

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Palm Treo 600 en JPilot
« Gepost op: 2007/02/20, 03:11:48 »
Ik zit met een probleem: Mijn PDA synchroniseert niet meer met JPilot. Ik kan ook niet vinden welke USB hij gebruikt. Weet iemand het commando om alle poorten te scannen? Daarnaast start, elke keer als ik de hotsync-knop gebruik Gnome-Pilot op. Dan geef ik hem het commando om de PDA te vinden, die vindt hij dan niet. Iemand een idee hoe ik het synchronisatieprobleem op kan lossen?
Door gebrek aan visie gaat het volk ten onder, een keur van raadgevers brengt het tot bloei.

Laptop Lenovo Thinkpad T420 met 12.04, Hoofdcomputer 10.04 en nog een veel  jaar ongebruikte W98SE.


andreh

  • Gast
Palm Treo 600 en JPilot
« Reactie #2 Gepost op: 2007/03/07, 01:48:38 »
Nou, Ik wil ook graag het antwoord vinden, al werk ik met een Pocket PC...

Wiki SYNCE
http://synce.sf.net/
http://www.synce.org/index.php/SynCE-Wiki

http://forum.ubuntu-nl.org/topic/7503 --> Palm Treo 600 en JPilot
http://forum.ubuntu-nl.org/topic/6923 --> Linux voor pda
http://www.linuxdevices.com/articles/AT9423084269.html  --> PDA met Linux

over TomTom:
http://freshmeat.net/projects/ttlinux/
http://www.tomtom.com/page.php?Page=gpl
Failed to connect, Rapi, Multisync[/b]
http://forum.ubuntu-nl.org/topic/1231
http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=136257
PocketPC Link adres
https://wiki.ubuntu.com/PocketPCHowto?action=show&redirect=HowToPocketPC

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=149183&highlight=synce+dapper --> Synce Dapper Udev howto
http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=136257&page=2

Citaat
I have now installed Edgy (6.10) and found that Firestarter does not open the correct ports for some reason. When Firestarter is running, I get the RAPI errors that everyone seems to complain about. By clicking "Stop Firewall", the ports get opened up and all syncing is possible. If it helps anybody, try turning off the firewall to get Synce to connect.

I know it is user error and would love to see a how-to.