Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Tablet wi-fi verstoort bedrade Devolo-internetverbinding  (gelezen 927 keer)

Offline LWM

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Tablet wi-fi verstoort bedrade Devolo-internetverbinding
« Gepost op: 2012/06/02, 14:29:06 »
Ik heb provider kpn met internetplusbellen. Twee desktops gebruiken we al twee jaar probleemloos via Devolo Homeplugs (bedraad via stopcontact) omdat draadloos niet lekker werkte. Daarnaast is er nog een pc die via de kpn draadloze usb-kaart werkt (de signaalsterkte houdt niet over, maar het werkt). Ook zijn er laptops in huis die prima via wi-fi werken. Zelfs als meerdere apparaten (bedraad en wi-fi) tegelijk actief zijn is overal nog voldoende signaalsterkte. Echter, als mijn zoon zijn Acer-tablet via wi-fi gebruikt ontstaat er een vreemd probleem. De Devolo's kunnen dan geen verbinding meer maken met met de mailserver en met internet.  De laptop kan dat dan nog wel via wi-fi. Ik snap niet hoe de tablet met wi-fi mijn bedrade Devolo-signaal verstoort (en niet de wi-fi van de laptop stoort). Maar hoe los ik dit op?