Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: [OPGELOST] Ubuntu loopt vast in stand-by  (gelezen 481 keer)

Offline Cheap Applications

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
[OPGELOST] Ubuntu loopt vast in stand-by
« Gepost op: 2012/05/24, 22:01:13 »
Wanneer mijn computer ongeveer 10 minuten niet actief is geweest gaat hij in stand-by. Maar al kom ik dan terug, dan blijft het scherm zwart. Soms 'aan', soms ook op stand-by (het scherm dan). De computer lijkt gewoon normaal aan te staan. Wie kunt me helpen?
« Laatst bewerkt op: 2012/05/25, 22:13:20 door Cheap Applications »
Desktop:
Processor: Intel® Core™2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz × 4, Geheugen: 3.9Gb, GPU: nVidia 220GT OS: Windows 7 64 bit / Ubuntu 12.04 64 bit
Notebook:
Processor: Intel® Core™ i7-4700MQ, Geheugen: 8Gb, GPU: nVidia GTX765m (met Optimus) OS: Windows 8 64 bit / Elementary OS Luna 64 bit

Offline Pjotr

  • Lid
    • http://sites.google.com/site/computertip
  • Steunpunt: Nee
Re: Ubuntu loopt vast in stand-by
« Reactie #1 Gepost op: 2012/05/24, 23:38:08 »
Ik zou in dit geval waarschijnlijk gewoon pauzestand helemaal uitschakelen....

Offline Cheap Applications

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Ubuntu loopt vast in stand-by
« Reactie #2 Gepost op: 2012/05/25, 16:31:17 »
De pauzestand staat als het goed is nu helemaal uit.
Even voor de duidelijkheid: pauzestand (onder energybeheer) is hibernate, en niet stand-by?
Desktop:
Processor: Intel® Core™2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz × 4, Geheugen: 3.9Gb, GPU: nVidia 220GT OS: Windows 7 64 bit / Ubuntu 12.04 64 bit
Notebook:
Processor: Intel® Core™ i7-4700MQ, Geheugen: 8Gb, GPU: nVidia GTX765m (met Optimus) OS: Windows 8 64 bit / Elementary OS Luna 64 bit

Offline Pjotr

  • Lid
    • http://sites.google.com/site/computertip
  • Steunpunt: Nee
Re: Ubuntu loopt vast in stand-by
« Reactie #3 Gepost op: 2012/05/25, 20:44:05 »
hibernate = slaapstand

Offline Cheap Applications

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Ubuntu loopt vast in stand-by
« Reactie #4 Gepost op: 2012/05/25, 22:12:34 »
Dan zat daar denk het probleem, over het hoofd gezien. Nu opgelost denk ik.
Desktop:
Processor: Intel® Core™2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz × 4, Geheugen: 3.9Gb, GPU: nVidia 220GT OS: Windows 7 64 bit / Ubuntu 12.04 64 bit
Notebook:
Processor: Intel® Core™ i7-4700MQ, Geheugen: 8Gb, GPU: nVidia GTX765m (met Optimus) OS: Windows 8 64 bit / Elementary OS Luna 64 bit