Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: DVD ( en CD ) starten niet door bij opstart  (gelezen 255 keer)

Offline pd3rmv

  • Lid
    • Zend Amateur pagina
  • Steunpunt: Nee
DVD ( en CD ) starten niet door bij opstart
« Gepost op: 2012/04/28, 10:36:01 »
 :( Hallo allemaal,
Ik heb KUBUNTU 64 Bit gedownload op mijn Windows bakje en naar DVD gebrand, nu wil ik de dvd opstarten ( voor uitproberen ) en dan slaat mijn computer vast na een paar minuten.
Heb toen de 32 Bit gedownload en gebrand zowel de cd versie als de dvd versie. na veel uitproberen met de opstart instellingen kwam ik er achter dat als ik op F1 druk tijden het opstarten dat ik dan het verloop van de opstart kan volgen. Het probleem dat zich voor doet in mijn PC is een driver voor draadloos. de melding is ,

FIRMWARE FILE " B43/UCODE5.FW  NOT FOUND " en B43/OPEN/UCODE5.FW NOT FOUND"  na deze 2 berichten staat de pc vast en kan ik hem alleen maar met de aan/uit knop afzetten.
Ik kan in de BIOS van mijn dell de kaart niet uit zetten.

Wat is er nu nog mogelijk ???

Gr. Rob